Tuesday, June 9, 2020

Musim petai agaknya..


Skrang ni, sana sini nampak orang jual petai. Musim petai agaknya.. Sis pun terjebak jugak. 😂 Menu petai lah kita hari ni... Semestinya pekasam daging mak long dan petai.. Peerggh merecik baq ang.. Kena pula dengan nasi panas dan sambal belacan.. Layan ooooo. Walau menu simple, mudah dan murah, tapi effect dia bila dah masuk ke mulut, waaallaweiii👍👍

. 
PEKASAM DAGING MAK LONG ni, rasanya enak, lain dari yg lain.. Mudah disediakan & boleh dipelbagaikan. Di buat dari daging yg terbaik. Adunan ramuan dari bahan-bahan yg terpilih. Dibungkus dgn pembungkus aluminium utk menjamin kesegaran pekasam. Mesti cuba. Harganya pun murah aje. RM10/pek. Mmg mampu membuka selera.
.
Ce mana nak beli? klik jer;
http://pekasammaklonghq.wasap.my

 

No comments:

Post a Comment